Sabtu, Desember 5

Cik fathen yang suka tag orang

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
Iman yang secebis ini. Keluarga. Pelajaran. Duit MARA. huhu


2. Apakah benda akhir yang kamu beli dengan duit sendiri?
Chocolate. i'm choc lover.

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
Kat rumahku di kampung la. Klasik maaa..


4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
Sampai akhir hayat. Semoga kita semua berjaya dunia dan akhirat.

5. Adakah anda sedang di lamun cinta?
Tak.


6. Di mana restoran akhir kamu makan malam?
Restoran kat bandar seri permaisuri. makan dengan family.


7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Ten teachers. Tu pun tak habis-habis lagi. Kapan nak habis pun aku tak tau.

8. Nama penuh anda?
Haiyo. hana yori dango. ngeh3


9. Kamu lebih senang dengan ayah atau emak?
My father. Entah. Maybe sebab ayah memang banyak cakap dan mak banyak diam.

10. Namakan seorang yang kamu ingin jumpa dalam hidup kamu?
Sekarangkah? Nurul Islah bt Muzakir. My best friend yang dah lama sangat tak
jumpa.


11. Sebutkan nama 8 sahabat yang rapat dengan kamu?
Nik. Mc Za. Islah.Fatimah. Na. Armi. Iqa. Aj


12. Adakah kamu mencuci pakaian sendiri?
Of Course.


13. Tempat yang paling seronok yang kamu ingin pergi?
Ingin pergi Mekah.


14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.

1- Periang
2- Bakal guru bahasa inggeris
3- Dia bijak
4- Pandai ambil hati orang
5- dia punya gaya tersendiri


15. 8 perkara yang saya gilai?

1- Makan
2- Membaca
3- Jalan-jalan
4- Menulis
5- main volley!
6- sembang santai
7- blogging
8- errrr...

16. Pelukan atau ciuman?
Ini soalan apakah? konpius gue..


17. 8 buah buku yang paling baru di baca?
8? satu buah buku pun tak habis lagi. Travelog Haji.


18. 8 lagu yang kamu boleh dengar berulang kali?
lagi...8? satu pun jarang nak ulang banyak-banyak. paling banyak takdir by
opick.


19. mari main TAG orang lain.
taknak tag. kalau tag pun. dia tak berminat nak jawab.

2 komentar:

suria j mengatakan...

sian ke ani ke jawab tag kite :p
hurm, gaye tersendiri? ganah gitew ;)
ain, thanks for doing the tagging and all the compliments , sweet ar ani ni :D

madziani mengatakan...

dakpe. ani pun tade keje skang. layan je.
haha. mmg ganah. klu dok, takkan ani leh knal ten :P

tq for tagging me too..