Rabu, Mei 27

Malas

Hurm, dah lama sangat aku tak menaip ni. Cerita terbaru yang sebenarnya dah lama, aku dan kawan-kawan berjaya melangkah ke tahun klinikal di UKM. Alhamdulillah, setakat ni semua ok. Kawan-kawan pun ok. Tapi masih lagi cuba untuk beradaptasi.

Okla.
Aku malas nak taip panjang-panjang.


Salam.

6 komentar:

FaDhLi mengatakan...

ya2. memang sudey lama xtaip. menunggu komen korang semua tentang klinikal year.
p/s : support persiap ye

hana mengatakan...

rumah takde internet sebenarnye. sangat malas nak update blog. tunggu komen ktorg? kawan2 yang lain maybe bleh citer kat blog diorang kot, tapi saya maybe susah kot nak citer.

p/s: InsyaAllah =)

hazwan mohd nor mengatakan...

hai

hana mengatakan...

hai :D

BalQis mengatakan...

Hana!!!

selamat kembali?
apa kisah terbaru?
sudah pulang ke malaysia dan sambung di ukm?

Bagaimana tu?

Apa2 pun semoga kamu baik2 sahaja...

hana mengatakan...

Ye2. dah lame sanagat tak menulis di sini. InsyaAllah, bakal kembali satu masa nanti.

Saya pelajar program berkembar antara uni di Indonesia dan ukm di malaysia. saya belajar 3tahun di unpad, indonesia untuk praklinikal dan sekarang menyambung pengajian klinikal 3tahun di ukm pula.

Semoga kamu berjaya menempuh peperiksaan nanti.
Semoga kamu juga baik2 aja.