Minggu, November 2

04 Nov 2008

Esok aku akan menghadapi ujian lisan (SOCA) .Sempat lagi aku menulis sesuatu.Bukan dah tak de kerja,cuma aku nak lepaskan beban sekejap.ambil waktu sejam tuk bersantai.
Aku sebenarnya teruja dengan tarikh di atas.Semestinya semua sudah tahu tarikh ni kn?
Adakah Barack Obama yang akan menjadi presiden atau John McCain?
Sayang seribu kali sayang,sejak akhir-akhir ini,internet di tempatku sangat lambat.Kalau tidak,dah lama aku browse Youtube tengok debat Obama-McCain.
Mengikut poll yang aku lihat,Obama agak selesa mendahului John McCain.Tapi jangan lupa,ini politik.Macam-macam boleh berlaku.Apa-apa..kita tunggu dan lihat.

Kempen pilihanraya US ni meningatkan aku pada kempen pemilihan ketua Senat Fakultas Kedokteran Unpad.Tahniah buat saudara Andri yang berjaya menjawat jawatan sebagai ketua Senat.Tapi sayang jugak,aku tak sempat melihat debat antara Andri dan Andhika.Bukan tak mahu tengok,cuma masa tuh aku lagi ada tutorial.Aisehh..selalu je buat masa-masa tak sesuai.
Mungkin jiwa berdebat masih ada walaupun zaman persekolahan sudah lama aku tinggalkan.
Semoga saudara Andri berjaya menjalankan tugas yang diamanahkan.Aku undi dia..haha.

Apa-apa pun,aku lebih suka prinsip Talk Less,Do More.
Hopefully they'll get the job done.

p/s:aku sekadar pemerhati je.Tak sokong sape2.

4 komentar:

Nurul Amiza mengatakan...

saye pun undi andri!(eh lupe, undi anda adalah rahsia..)hehe..

sebab die macam lebih br'dedikasi jer.apepun kite tggu dan lihat..

K H A Z I N A T U L A S R A R mengatakan...

waaaa!!! at last, ani buat blog balik :)
heheh, kite nak sokong obama la, cam best je :p

Farhan mengatakan...

nak komen sikit..
obama mcm satu phenomena kat sini.
there are so many booths around my campus campaigning for him throughout last month.
and i found only one booth campaigning for mccain so far with two to three volunteers.and it's happening in Indiana.which is a red state(republican).
that's pretty much tell us who's gonna win this tuesday.huhu

campaign mccain lak sgt negatif.bkn setakat di peringkat national.dikampus pun.plg tak leh thn, penuh poster dan tulisan dijalanan mengaitkan obama dengan hamas sbg subjek pengganas.kempen mccain sgt samar.but obama is very clear and loud on his policy and what he's gonna do for the next 4 years..

prediction: landslide victory for obama

huhu.panjang ah plk

hana mengatakan...

To mieza:
hehe..masa teteh tu tanya jawab no2,tapi undi no1.samala cam saya.masa tuh,tak tau lagi sape andri,sapa andhika.

to fathen yang cantek lagi menawan:
hehe..harapnye kali ni leh istiqamahla.
sokongla..dia cam ok je.

to Farhan:
pemerhati politik dari us yg komen ...mesti take note ni..hehe..gurau je..
kalau tgk pun,obama ade peluang yang cerah pun.

prediction: landslide victory for obama..
memang pemerhati yang bagus.Saya takde masa sangat,kalau tak join jugak nih.